Plexwood is een organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling, productie en verkoop van een nieuw architectonisch materiaal, onder de merknaam plexwood®. De onderscheidende kracht van plexwood ligt in de fijne lijnenstructuur van het door haar geproduceerde hout, door het gebruik van kruislings verlijmde fineren. Met de opbouw van fineren kopshout en langshout, heeft plexwood een duidelijke lijnenstructuur met een grafisch effect. Het kopshout zorgt er bovendien voor dat plexwood in het algemeen harder is dan regulier gezaagd hout van dezelfde boom, wat het mogelijk maakt om zachter productiehout toe te passen voor intensief gebruik. Door de samenstelling en de wijze van productie wordt plexwood gezien als een duurzaam product. Plexwood is verkrijgbaar in 9 houtsoorten; berken, beuken, eiken, grenen, grenen/okoumé, meranti, okoumé, populieren en vuren. Plexwood is verkrijgbaar in 10 productgroepen; strook, parketstrook, vloerdeel, tegel, paneel enkelzijdig, paneel dubbelzijdig, paneel buigbaar, massief en profiel.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen; info@plexwood.nl, tel +31 (0)30 296 43 67, fax +31 (0)30 296 45 17 postadres plexwood: Bijleveldstraat 6, 3521 EL Utrecht, NL kantoor, werkplaats, magazijn plexwood: Lekdijk 7-a, 4121 KG, Everdingen, NL NL

Om deze website volledig te kunnen bekijken dient uw browser javacript en flash te ondersteund. Controleer u browser instelling en probeer het nog eens. Dank U!

Of lees meer over plexwood in HTML

Sitedesign: ARCHIWARE